PikoBello

Biest 21
2990 Wuustwezel
Gsm : 0497 40 08 86
Ma - Do : Vanaf 17.00 / Vr - Zo : Van 09.00 – 20.00
info@piko-bello.be
BTW BE 0822 070 842

Kinderanimatie door PikoBello

PikoBello is uw perfecte partner voor kinderanimatie in Antwerpen en ruime omgeving. Met een jarenlange ervaring in het verenigingsleven, theaterregie en als leraar in buitengewoon onderwijs, weet Erwin als geen ander de juiste verhalen en trucs boven te halen om kinderen te animeren samen met kompaan Frank. Een kleurrijk pak, een zotte pruik en een beetje make-up en de lieve clowns van PikoBello zijn klaar om samen met de kinderen in een plezant meespeeltheater te springen.

Gepassioneerd meespeeltheater

  • PikoBello vertelt verhalen over piraten, clowns, koningen en prinsen waarin de kinderen een actieve rol spelen en samen met de clowns op avontuur gaan.
  • Tijdens de verhalen doen de kinderen actief mee aan tal van circusacts, dansjes en goocheltrucs.
  • Aan de hand van het basisverhaal passen we het spel zo veel mogelijk aan, aan wat we voelen in ons publiek. Al snel blijkt of kinderen graag dansen en springen, of liever rustig zitten kijken. Meer en minder dansjes, meer en minder trucs. We doen er met de juiste improvisatie alles aan om het verhaal zo leuk mogelijk te maken, aangepast aan ons publiek.
  • PikoBello animeert privéfeesten zowel thuis als op locatie. (verjaardagsfeesten, communiefeesten, familiefeesten) en ook grote kinderfeesten op scholen, in bedrijven, bij verenigingen met Sinterklaas, Kerst, carnaval, wijkfeesten en tal van andere gelegenheden.
  • PikoBello is flexibel, verkleedplunje en verhalen passen we telkens aan het thema van het feest aan.
  • Een voorstelling van PikoBello duurt gemiddeld een 90-tal minuten, met een korte pauze.

Kies één van de verhalen

Aangespoeld

Een piratenboot is aangespoeld op een eiland, al de koffers zijn in zee beland. De kapitein is razend en gaat al snel op onderzoek uit. Zijn piraten blijven alleen achter en moeten alles weer in orde krijgen. Maar daar is geen beginnen aan. Hoe moeten ze nu hun tijd doorbrengen? Zijn ze alleen op het eiland?Samen met de kinderen beleven de piraten een avontuur. Wat gaat de kapitein daar van zeggen?

Circus op stelten

Het gaat niet goed met circus PikoBello! De kinderen zitten liever voor TV of hun spelcomputer. De directeur ziet het niet meer zitten en zet iedereen op straat. Alle artiesten gaan hun eigen weg. Maar onze clowns willen het niet snel opgeven. Zij willen hun circus behouden. Misschien vinden zij wel een oplossing samen met de kinderen? Een heuse circusvoorstelling gemaakt met de kinderen (en volwassenen) uit het publiek.

Verdwenen diamanten

De magische diamanten van onze clown Robbe zijn gestolen. Wie zou ze hebben? Wat doen die piratenhoeden en vlag in zijn kamertje? Zal magie uiteindelijk alles in orde brengen?

Rommel op de zolder

Welke geheimen brengen de grote koffers die op zolder staan van oma en opa? Samen met onze clowns gaan we het snel ontdekken! Een leuk verhaal met heel wat afwisseling.

Prinsje wil niet leren

Koning Knus moet op buitenlandse reis en vraagt aan zijn hofmeester om er voor te zorgen dat Prinsje goed zijn lessen zal leren. Prinsje heeft echter geen zin! De prins slaagt er in om zijn hofmeester te overhalen om mee te spelen in plaats van te studeren.Hoe gaat de hofmeester dat kunnen uitleggen aan koning Knus?

Nog vragen over kinderanimatie? Neem dan snel contact op. Informeer vandaag nog naar de beschikbaarheden van PikoBello. Voor elk feestje zetten wij de juiste muts op!

Informeer ook naar onze animatie allerlei en animatie Sint en Piet. Wij verzorgen ook graag de decoratie van uw feestlocatie.

Back to Top