PikoBello

Biest 21
2990 Wuustwezel
Gsm : 0497 40 08 86
Ma - Do : Vanaf 17.00 / Vr - Zo : Van 09.00 – 20.00
info@piko-bello.be
BTW BE 0822 070 842

De geknipte feestdecoratie voor elke locatie

U wil een origineel verjaardagsfeest organiseren, een babyborrel, huwelijksfeest of bedrijfsfeest maar beschikt niet over de nodige decoratiematerialen en inspiratie? Neem dan snel contact op met PikoBello.

Feestelijke inrichting

Wij weten wel raad met de feestelijke inrichting van uw huiskamer, feestzaal of bedrijfsruimte. Vertel ons uwthema enfavoriete kleuren en wij doen de rest. Met een jarenlange activiteit in theater en het verenigingsleven, hebben we ten huize PikoBello tal van decors, stoffen en feestmaterialen verzameld, voor een vrolijke decoratie van elk themafeest.

Flexibele service aan interessante prijzen

Naast onze feestdecoratie in Antwerpen en grote omgeving hebben we ook tal van activiteiten inzake kinderanimatie, animatie allerlei en animatie Sint en Piet. Onze flexibele service, jarenlange ervaring en concurrentiële prijzen zijn troeven die beslist het verschil maken. We behandelen elk opdracht, zowel voor particulieren als voor bedrijven en verenigingen met dezelfde dynamiek en passie. Zo zorgen we ervoor dat uw droomfeest zorgeloos realiteit wordt!

Back to Top