PikoBello

Biest 21
2990 Wuustwezel
Gsm : 0497 40 08 86
Ma - Do : Vanaf 17.00 / Vr - Zo : Van 09.00 – 20.00
info@piko-bello.be
BTW BE 0822 070 842

Sinterklaas inhuren thuis, in uw bedrijf of vereniging

PikoBello heeft heel wat leuke verhalen voor ieder Sinterklaasfeest, want in blijde afwachting van de Sint, zijn passende verhaaltjes, spelletjes en leuke dansjes altijd welkom. Wij werken graag samen met uw eigen Sint en uiteraard kan u ook bij ons in de ruime omgeving van Antwerpen een Sinterklaasinhuren (indien nog vrij) aan een scherpe prijs.

Verschillende Sint en piet verhalen

Pakjes overboord

Oei, oei. Wat nu? Op een eiland vinden twee piraten allemaal zakken in het water. Het blijken niet de schatten te zijn die de piraten kwijt zijn, maar zakken vol speelgoed en lekkers! Van wie zouden die zijn?Piraten kunnen het niet laten om te spelen met het speelgoed, niemand komt het zoeken blijkbaar. Of toch?

Piet zingt niet meer

Hoofdpiet is alles aan het voorbereiden voor het grote verjaardagsfeest van Sinterklaas. Tot plots zangpiet zijn stem kwijt is. Wat nu gedaan? Wie gaat nu al de liedjes zingen met de kinderen? Hopelijk vindt iemand een juiste oplossing!

Waar is het boek van Sinterklaas?

Inpakpieten zijn druk bezig geweest om alles in te pakken. Alvorens Sinterklaas aan komt, kijkt Hoofdpiet alles nog eens even na. Cadeautjes, stoel, versiering, liedjes gekend... Oh ja en het boek van de Sint. Wie moest daar voor zorgen? Oei, geen boek te zien en de Sint is al in aantocht. Als dat maar goed komt!

Zwartepietenbende

Onze zwartepieten bereiden samen met de kinderen de komst van de Sint voor. Versiering, troon, liedjes en zelfs een leuk dansje. Om het wachten aangenaam te maken, spelen ze zelfs enkele zwarte pietenspelletjes.

Sint en Piet op bezoek

Wil u graag de Sint op bezoek bij uthuis? Op uw bedrijf? Of bij uw vereniging? Dat kan in heel Vlaanderen. De Sint van PikoBello komt met één of meerdere pieten op bezoek en bezorgt groot en klein de tijd van hun leven. Na zijn intrede zal Sint de kinderen persoonlijk begroeten en hen wat vertellen uit zijn grote boek.

Hiervoor vragen we om ons korte tekstjes te bezorgen over de kinderen(en volwassen) in kwestie. Echter niet om iemand de les te spellen. Het moet leuk blijven voor iedereen! Pikobello zorgt voor strooigoed. Ander snoepgoed en cadeautjes mogen aan Piet bezorgd worden.

Wist u dat we nog andere kinderanimatie doen en animatie allerlei? We zijn ook gespecialiseerd in decoratie voor uw feest. Nog vragen? Contacteer ons vandaag nog.

Back to Top