PikoBello

Biest 21
2990 Wuustwezel
Gsm : 0497 40 08 86
Ma - Do : Vanaf 17.00 / Vr - Zo : Van 09.00 – 20.00
info@piko-bello.be
BTW BE 0822 070 842

Drag Queens maken van uw feest een succes

De loslippige Drag Queensin Antwerpen van PikoBello zijn er om bekend de nodige humor te brengen op feesten. Erwin en Frank van PikoBello zijn als professionele animatoren de ideale Drag Queens op ieder feest.

Dit kan gaan van bedrijfsfeesten, recepties, opendeurdagen, braderies tot familiefeesten. We hebben het vertrouwen van zowel particulieren als bedrijven, verenigingen en organisaties. Met humor en stijl verwelkomen wij al uwgasten. We zorgen voor de nodige animatie tijdens het diner en we brengen enkele play-back nummers om de dansavond helemaal op gang te trekken. Ambiance verzekerd!

Expertise als presentator

Een ervaren presentator nodig voor een bedrijfsevenement? Vraag het aan PikoBello. Erwinpraat met een jarenlange ervaring en uitstekende knowhow uw evenement, productpresentatie, persontmoeting, open deur, modeshow of bedrijfsfeest naadloos aan elkaar.

Uw partner voor themafeesten

PikoBello is ook voor speciale feesten zoals Kerstmis, Nieuwjaar, carnaval of Pasen graag van de partij. Alle standaardverhalen kunnen aangepast worden aan het thema van elk feest.

Kerstmis en Nieuwjaar

Net zoals de Sint, brengt ook de kerstman graag een thuisbezoek of een bezoek aan uwbedrijf of vereniging. Ook op braderijen en andere eindejaarsevenementen, is de komst van de kerstman extra leuk met de omkaderende animatie van PikoBello.

Carnaval

Sapper de pimpampet is de dolle kindershow van PikoBello, aangepast aan ieder carnavalsfeest. Helemaal naar uw wensen voegen we extra dansjes of playbacknummers in voor de kinderen. De show kan tevens aangevuld worden met een verkiezing van een prins en prinses carnaval.

Pasen

Voor een Paaswandeling, een Paasfeest of een open deur met Pasen, komt de Paashaas van PikoBello graag bij u langs. Samen met de kinderen, gaat de Paashaas op zoek naar Paaseieren.

Wil u graag bijkomende informatie? Of een offerte op maat van uw evenement of feest? Neem dan beslist contact op. Wij maken van elk feest een succes!

U kan ons ook contacteren voor informatie over kinderanimatie en animatie rond Sint en piet. Maak ook kennis met onze expertise in decoratie van uw locatie.

Back to Top